Provstehuset

Tak for jeres interesse i Provstehuset. Til alle jer der nu er lejere, jeg håber i bliver glade for at bo i Provstehuset.

Provstehuset er centralt placereret på Provstevej/Theklavej i Nordvestkvarteret i gå afstand til alt hvad du har brug for i din dagligdag. Med kun 2 min til KEA og kun 11 min til Copenhagen Business School. Gode handle muligheder samt mulighed for at få rørt musklerne i Fitnesscentret eller svømmehallen være aktiv i Grøndalscentret eller måske du hellere fortrækker en tur på det nært liggende bibliotek. Nordvestkvarteret er omgivet af dejlige grønne områder og masser af by liv så der lidt for et hvert et behov.

Klik for at se Google maps: Provstevej

Provstehuset har en flot tagterrasse på ca. 1000 m2. I kælderen findes der et læserum, festsal, fitness rum og fælleskøkken, samt grønne udendørsarealer. Der er udvalgte lejligheder der har altan. Provstehuset tilbyder også vaskeri samt et aflåst cykelrum og adgang til et depotrum. Provstehuset er handikap venlig med elevator og brede døre på udvalgte lejligheder. Dyr er ikke tilladt.

Knhgruppen
Hammerholmen 47
2650 Hvidovre
Denmark
Cvr: 29320462

Tally: Telefon nr. 0045 93922076. Kontor tid: 13:00 – 15:00 Man – Fre.  E-mail; postsnegl@gmail.com